Succesvolle deelname aan de Beursvloer Zwolle voor de Herberg:

Deals met college van B&W, Mercure Hotel, De jongens uit de keuken, Monicare4U en Donkergroen.

Op 11 april 2018 was de elfde editie van Beursvloer Zwolle, waar ondernemers en maatschappelijke organisaties met gesloten beurs hun diensten uitwisselen.De Beursvloer werd gehouden in het Mercure Hotel. Ook dit jaar was de Herberg weer van de partij en heeft vijf succesvolle deals gesloten.

De eerste deal is gemaakt met het College van B&W. Zij komen een BBQ verzorgen bij de Herberg zodat collega van B&W en herberggasten dichterbij elkaar komen en elkaar beter leren kennen. We zien in de praktijk dat herberggasten het systeem van de gemeente vaak niet begrijpen en dit roept onbegrip op. We vinden het dan ook een fantastische deal dat herberggasten op deze manier kennis kunnen maken met het college van B&W en het systeem van de gemeente. We zien erg uit naar deze BBQ.

Hotelovernachting
Andere deals die werden gesloten waren onder andere een overnachting + ontbijt in het Mercure hotel in Zwolle voor twee personen uit de Herberg. Deze overnachting is speciaal voor mensen die het goed kunnen gebruiken om even uit de drukte van de Herberg te ontsnappen en zich te laten verwennen in het Mercure Hotel.

Kookworkshop
Ook werd er een mooie deal gesloten met De Jongens uit de Keuken. Zij komen een kookworkshop organiseren bij de Herberg voor cliënten van de afdeling Beschermd Wonen. Cliënten bij het Beschermd Wonen bereiden zich voor op een doorstroom naar bijvoorbeeld zelfstandig wonen. Het zou super zijn als zij door de kookworkshop wat extra vaardigheden leren hoe je een lekkere maaltijd op tafel kan zetten.

Ladiesnight
Met Monica Mensink van Monicare4u sloten we de deal om een ladiesnight te organiseren voor vrouwen in de Herberg. Een avond speciaal voor vrouwen om even lekker te ontspannen en alles te vergeten. Als tegenprestatie gaan wij flyers uitdelen voor Monica in de wijk Stadshagen.

Tuinonderhoud
Donkergroen komt de Herberg helpen door de binnentuin op te knappen en advies te geven over hoe we het dakterras zo optimaal mogelijk kunnen benutten.

Al met al dus een succesvolle beursvloer waar mooie matches zijn gemaakt. We hopen dat de cliënten zullen genieten van de mooie deals en even al hun zorgen zullen vergeten.

Enkele foto’s gemaakt door Arno Mulder fotografie: